5 éves a Wanatka Gabriella Lions Központ

2020. október 16-án egy nagyszabású ünnepség keretein belül ünnepelték meg a Wanatka Gabriella Lions Központ megnyitásának 5. jubileumát: a rendezvény egyben a tavasszal elmaradt Békeposzter-pályázat kiállítás megnyitója is volt, továbbá megemlékezett a lions közösség a Fehérbot napjáról is.

A Lions Clubok Magyarországi Szövetségének 2020-2021. évi kormányzója, Keys Mária nyitotta meg köszöntőjével a sajtónyilvános ünnepséget, melyen jelen volt Temesvári Szilvia Benedikta, Terézváros alpolgármestere is. A pezsgős köszöntő mellett az oroszlános torta sem maradhatott ki a programból, melyen megtekinthető volt a központ megújult képgalériája, tablói is. A gyönyörű zenét Jánoki Márió, a Budapest Cosmopolitan Lions Club tagja szolgáltatta.

Keys Mária kormányzói dicséretben részesítette Major Zoltánt, Joe Keys-t, Kende Lászlót, Fésűs Maryt és Fésűs Andrást kiemelkedő munkájukért. Az estebéddel zárult jubileumi program méltó volt Wanatka Gabriella emlékéhez, emlékét szívünkben őrizzük.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba