A II. Régió, III. Zóna találkozójának adott otthont a Győr-Arrabona LC

2020. október 2-án újabb zónaértekezlet zajlott, ezúttal a II. Régió, III. Zóna találkozójára látogatott el Keys Mária kormányzó. A találkozónak a Győr-Arrabona LC adott otthont a győri Komédiás Étteremben. Ságiné Farkas Gyöngyi Régió Elnök Asszony óriási tempót diktál a régiójában.

Az elképesztően sikeres IV. Zóna értekezlet után, a III. Zónában is hasonló színvonalú találkozó került megrendezésre Dr. Halmos Mária Zóna Elnök Asszony vezetésével. 15 vezető személyesen, 1 Skype-on kapcsolódott be, Veszprém lélekben volt jelen.

Dr. Solymósiné Dr. Kiss Ilona PDG, GMT vezetője (és tagjai) Keys Mária kedves barátnője, példaképe és mentora személyes jelenlétével emelte a zóna találkozó sikerét.

Nagyszerű emberek, nagyszerű barátok, nagyszerű lionok.

Keys Mária kormányzói aranyéremben részesítette a II. régió klubjait.

További elkötelezett jószolgálati munkát kívánunk Nektek!

Szolgálunk.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba