Adománygyűjtés egészségügyi dolgozóknak

A koronavírus járvány elleni harcban hősiesen dolgozó egészségügyi dolgozók számára speciális adományközvetítő felületet alakítottak ki ki, ahol az az orvosok és ápolók jelezhetik a szükségleteiket, igényeiket, és az adományozni kívánók célzottan tudják ezeket kielégíteni.

Javasoljuk, hogy a klubok kísérjék figyelemmel a https://covidfrontvonal.ad6kap6.hu/ honlapot, vegyék fel a kapcsolatot a kiválasztott közösséggel és ha módjuk van rá, teljesítsék kéréseiket. Sajnos, sokszor még védőfelszerelés is hiányzik, voltak, akik friss gyümölcsöt kértek. 

A taps, s az elismerő szavak mellett a járvány frontvonalában küzdők megérdemlik a Lions klubok figyelmét és jószolgálatát! 

Dr. Kökény Mihály

1. régióelnök 

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba