Ismét Kaposváron Keys Mária Hermina kormányzó

Keys Mária, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének 2020-2021. évi kormányzója ismét Kaposvárra látogatott, a szövetség balatonlellei fiók klubjának rendezvényére: elkötelezett lionokkal, nagyszerű hangulatban telt az este, hiszen megalakult a Central Lions Club 14 fővel.

Az új oroszlánok alig várják, hogy hivatalosan is felavatott lionok legyenek. Keys Mária ezúton is gratulál nekik és köszőni, hogy velük tölthette ezt a szuper estét. A jótékonysági program keretein belül egy láthatatlan vacsorát szerveztek az új fiók klub tagjai, a vacsorából befolyó összegből a vak és gyengénlátó emberek élethelyzetén szeretnének javítani.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba