Kabinet munkaértekezletet tartottak a Wanatka Központban

2021. február 13-án, szombaton 13 órai kezdettel tartotta újabb munkaértekezletét a 2020-2021-es kabinet, melynek a budapesti Wanatka Központ adott otthont. Az értekezleten személyesen és Skype-os bejelentkezéssel vettek részt a kabinet tagjai.

A munkaértekezlet célja az első 7 hónap lion munkájának értékelése volt, ezen kívül megtervezték a lions év utolsó negyedét is. Keys Mária Kormányzó Asszony méltatta a zónák nagyszerű munkáját és beszélt a taglétszám növekedéséről is: öt éve nem haladta meg a 900 főt a létszám, ami jelenleg 933 fő.

A Valentin nap kapcsán ajéndékokat is kiosztottak a kabinet tagjainak, ezen kívül megkezdték a felkészülést a 2020-2021-es lions évet lezáró konvencióra.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba