Kecskeméten tartották az V. zóna őszi értekezletét

2020. november 5-én, csütörtökön Kecskeméten tartották az V. zóna őszi értekezletét. A közel 3 órás megbeszélés baráti hangulatban, a klubok elnökeinek 100%-os részvétele mellett zajlott, skype-os és személyes megjelenéssel, a járványügyi előírások betartásával.

A zónatalálkozón személyesen volt jelen Keys Mária kormányzó Asszony és férje, Joe Keys, továbbá Kissné dr. Szabó-Kiss Mária, az V. zóna elnöke is: a klubok elnökeivel átbeszélték az aktuális terveket, a jövőre vonatkozó feladatszabást, a járványügyi helyzet miatt a klubokat érintő kihívásokat. Fontos téma a lions közösségben a tagmegtartás, a tagfejlesztés, erre vonatkozóan is nagyon hasznosak voltak az első féléves zónatalálkozók. A tagok egymástól sokat tanulva távoztak a találkozóról.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba