Konvenció 2021 - Sikeres évet zárt a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2021. június 12-én, szombaton tartotta meg a 2020/2021-es évet lezáró konvenciót, melynek ezúttal a budapesti Hotel Tiliana adott otthont. A pandémiás helyzet ellenére ismét sikeres évet zárt a szövetség, 934 főre emelve például a közösség taglétszámát.

Keys Mária, a 2020/2021-es lions év kormányzója óriási sikerként jellemezte a konvenciót, melyen összesen 130 fő vett részt. A konvención számos elismerés és oklevél került átadásra, minden díjazott megérdemelte a kitüntetést, mert az elmúlt egy évben is hatalmas munkát végeztek a lions közösségben, nagy gratuláció és köszönet nekik!

A kormányzóasszony ezúton is gratulál az új kabinetnek: Dr. Fogarassy Csaba kormányzónak, Koncsik István I. alkormányzónak, Hégely Péter II. alkormányzónak és a kabinet további tisztségviselőinek!

Érdekességként megemlítendő, hogy az idősebb és fiatalabb korosztály egyaránt képviseltette magát: a jó hangulatú konvenció legidősebb tagja, az 1923-ban született Bittere Mária (Pécs-Normandia Lions Club), a legfiatalabbak pedig a Cosmopolitan LC két tagja, Horváth Hanna és Keys Aisling voltak.

A nap szakmai munkája után, következtek a felszabadultabb pillanatok: a kormányzósági tagok fát ültettek, az estébe nyúló rendezvényen a talpalávalót Jánoki Márió szolgáltatta. Boronkay Gusztáv volt kormányzó bemutatta azt a filmet, melyet a klubok közös Jerusalema táncaiból készítettek, ennek apropójából pedig táncra is perdült a társaság és közösen járták el a már ismert tánclépéseket. Örök emlék marad minden jelenlévő számára!

Keys Mária ezúton köszöni mindenkinek, aki bármilyen formában segítette munkáját a 2020/2021-es lions évben!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba