Megújul a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete (BOE) és a Lions együttműködése

A világjárvány utáni időszakban kölcsönös előnyös kapcsolatokra törekszik a két szervezet – ez derült ki azon a megbeszélésen, amelyet Romhányi Eszter, a BOE elnöke és Bencsik Sára elnökhelyettes, valamint Keys Mária kormányzó, Dr. Kökény Mihály régióelnök és Dr. Belatiny-Kenéz Attila folytattak a Wanatka Központban.

A Semmelweis Egyetem közel ötszáz fős jószolgálati és megelőzési diákszervezete nyolc éve dolgozik közösen: a hallgatók szűréseken segítik a klubokat, s a Lions szakmai előadásokkal, középiskolai egészségversenyein díjak felajánlásával segített. 2019-ben nagysikerű közös egészségnapot szerveztünk.

Az orvostanhallgatók közreműködésével szeretnénk elindítani a diabeteszes lábszűrést, s várhatóan más közös akciókra is sor kerül. A BOE és a Lions karitatív vállalásai egyaránt a rászorultak segítését célozzák. Ezért is hangsúlyozta Keys Mária kormányzó asszony, hogy a BOE a Lions utánpótlás fontos bázisa lehet.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba