Nem győzi le a vírus a jószolgálatot

Elszántak az 1. számú régió klubjainak vezetői, hogy a járvány idején - betartva a fertőzés elleni védelem szabályait - a lehetőségek határain belül folytatják karitatív munkájukat. Az 1. és 2. zóna tisztségviselőinek jó hangulatú tanácskozásán jelen volt Keys Mária kormányzó és Boronkay Gusztáv korábbi kormányzó is.

Egy kivételével valamennyi klub képviseltette magát. 14 Lion személyesen, hat online vett részt a megbeszélésen. A korábbinál erőteljesebb az igény a klubok összefogására, egymás segítésére. Öröm, hogy Csepelen és Szentendrén új klub létrehozása kezdődött el (csepeli barátaink megfigyelőként el is jöttek), s újraalakul a New Generation is. 

Dr. Kökény Mihály régióelnök, Fésűs Mary és Hégely Péter zónaelnökök 

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba