Olvassunk és főzzünk!

Iványi Gábor lelkész, az Oltalom Karitatív Egyesület és Tóth Zoltán, a Budaörsi Olvasókör vezetőinek meghívására szeptember 16-án Keys Mária kormányzó asszonnyal, Jo Keys klubelnökkel (Cosmopolitan LC), Fésűs Mary zónaelnökkel Fésűs András PDG (Mozaik LC) társaságában részt vettünk a Dankó utcai élelmezési üzem bővítési projektjének bemutatóján.

A cél az, hogy a támogatók rövid időn belül 20 millió forintot, illetve építóanyagot, konyhai felszereléseket gyújtsenek össze egy 500 adagos korszerű konyha és étkező létesítésére, amely szegényeknek és hajléktalanoknak, az Oltalom kórházában ápolt betegek számára biztosít meleg ételt. Emellett könyvadományokat is szívesen fogadnak, hiszen a rászorultak szellemi táplálékáról is gondoskodni kívánnak. Eddig már több mint 5 milió Ft gyűlt össze.

A neves művészek közreműködésével tartott megmozduláson kormányzó asszony és Fésűs Mary, aki a Mozaik LC elnöke átadta Iványi Gábornak az első Lions hozzájárulást: a Mozaik 50 ezer Ft értékű építész műszaki ellenőrzésről szóló utalvánnyal segít. A Mozaik LC már ruha- és könyvcsomaggal is segített. Kérjük a klubokat, hogy támogassák ezt a nemes missziót.

Csatlakozzunk az Oltalom Karitatív Egyesület és a Budaörsi Olavasókör jótékonysági kezdeményezéséhez!

Az adományokat az alábbi bankszámlán fogadják:
Oltalom Karitatív Egyesület
10400140 - 00032575 - 00000008
Közlemény: Főzőhely

Bővebb információ:
Dr. Kökény Mihály (Centrál LC)
1. sz. régióelnök
mihaly.kokeny88@gmail.com
+36 30 4754675


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba