Szemüveg lencse támogatásról írt alá szerződést a szövetség

2021. június 24-én, csütörtökön a budapesti Wanatka központban írta alá Keys Mária Kormányzóasszony azt a szerződést, melynek értelmében a Hoya Lens Hungary Zrt. összesen 270 pár ingyenes szemüveg lencsét biztosít a szövetség 2021/2022. évi szemszűrő munkájához.

Keys Mária mellett a cég képviseletében Csatári Zoltán, a Hoya Lens Hungary Zrt. kereskedelmi igazgatója írta alá a támogatási szerződést. A megállapodás értelmében a 2020/2021. lions évben már megkezdett anyaotthonok és családok átmeneti otthonaiban végzett szemészeti szűrések folytatódnak, és a támogatásnak köszönhetően ehhez a munkához biztosítja a 270 pár ingyenes szemüveg lencsét (intézményenként 3 gyermek részére) a cég.

Az eddig már megszokott módon a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége szemész szakemberek közreműködésével, saját szervezésben végzi el a gyermekek szemészeti szűrését, ezt követően pedig rövid határidőn belül meg is kapják az elkészült szemüvegeket az érintett gyermekek.

A szövetség ezúton is köszöni a cég támogatását!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba