Tableteket kaptak az egészségügyi verseny győztesei

2021. március 26-án a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének nevében Keys Mária kormányzó adta át a Wanatka Központban azt az 5 db új tabletet, melyeket a Semmelweis Egyetem által középiskolások részére hirdetett egészségügyi verseny győztesei kaptak meg.

Az egyetem által évente meghirdetett verseny óriási népszerűségnek örvend, hiszen több mint 15 000 középiskolás diák jelentkezett rá (határon túli magyarok is), közülük 36 db ötfős csapat került be a március 27-i döntőbe. Az egyetem részéről Cserháti Lili és Pleck András orvostanhallgatók vehették át Keys Máriától a tableteket a döntő előtti napon.

A március 27-én megrendezett döntőn dr. Kökény Mihály online jelentkezett be és köszöntötte a verseny résztvevőit.

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége ezúton is gratulál a győztes csapatnak!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba