Ünnepélyes alakuló kabinetülés

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2020. július 24-én, pénteken tartotta meg ünnepélyes alakuló kabinetülését Budapesten, a Wanatka Központban. A megjelenteket Keys Mária, a 2020-2021-es lions év kormányzója köszöntötte, jelmondata: "A kedvesség mégis számít".

A szövetség életében korábban még soha nem volt akkora létszámú kabinet, mint most az új lions évben. A jó hangulatú kabinetülésen felvázolták az idei év legfontosabb feladatait, a kabinettagok felesküdtek, a tisztségviselők pedig elfogadták pozíciójukat. Keys Mária irányításával a 2020-2021-es évben is egy lelkes, motivált csapat vág neki a közös munkának!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba