Leltározás a Lions szemszűrő buszában

2021. április 28-án újabb leltározást tartott a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége: a Wanatka Központ után ezúttal a Lions szemszűrő busza és annak felszereltsége volt soron Keys Mária kormányzóasszony felügyelete mellett.

A szemszűrő busz sok éve áll már a Lions szolgálatában, ez volt az első alkalom, hogy leltárt készítettek a járműről. A leltározáson Keys Mária mellett jelen volt Dr. Kökény Mihály, Fésűs Mary, Spissák István, továbbá Fodor István optikus, tagjelölt is, aki a Budapest Cosmopolitan LC csapatához csatlakozik majd.

A leltározás sikerrel zajlott, születtek javaslatok is, hogy milyen eszközökkel lehetne bővíteni a szemszűrő buszt a jövőben.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba