Hírek, aktualitások

A Jószolgálat Oroszlánjai 2020. december 15. 09:00 A Jószolgálat Oroszlánjai

Egy újabb televíziós riport készült a Lions jószolgálati munkájáról, melyet a Hatoscsatornán láthattak a nézők a közelmúltban. Keys Mária Kormányzóasszony történelmi visszatekintője és a közösség bemutatása után látható a Wanatka Gabriella Lions Központ megnyitásának 5. jubileuma kapcsán rendezett ünnepi műsor. A rendezvényre 2020. október 16-án került sor.

bővebben arrow_forward
Lions Békeposzter pályázat - Zsűrizés 2020. november 27. 11:00 Lions Békeposzter pályázat - Zsűrizés

2020. november 26-án Budapesten, a Wanatka központban zajlott a 2020/2021. évi Lions Békeposzter pályázatra ("Béke a szolgálat tükrében") beérkezett pályaművek zsűrizése. 32 db szebbnél-szebb alkotás borította a központ asztalait, nem volt könnyű dolga a zsűri tagjainak, de a döntés megszületett: a díjak átadására a márciusi kiállításmegnyitón kerül sor.

bővebben arrow_forward
Lions galéria Benkő László emlékére 2020. november 19. 14:00 Lions galéria Benkő László emlékére

A hazai Lions közösség is megrendülve értesült Benkő László haláláról, aki lelkes, aktív segítőként szívén viselte a rászoruló emberek sorsát, számtalan Lions rendezvényen jelen volt és kivette a részét a feladatokból. A világhírű Omega együttes alapító tagjára emlékezik most a Lions közösség az alábbi képgalériával, az elmúlt évek eseményeiből válogatva.

bővebben arrow_forward
Meghalt Benkő László, szeretett Lions társunk 2020. november 18. 09:00 Meghalt Benkő László, szeretett Lions társunk

Benkő László személyében egy olyan embert vesztett el a Lions közösség, aki kiemelkedő jószolgálati munkájával sok rászoruló ember mindennapjait tette egy kicsit könnyebbé. Búcsúzunk szeretett Lions társunktól, számtalan rendezvényünk segítő szereplőjétől, a világhírű Omega együttes alapító tagjától, akit 2011-ben Lions Díjjal jutalmazott a közösség. Hiányozni fogsz Laci, nyugodj békében!

bővebben arrow_forward
Olvassunk és főzzünk! 2020. szeptember 17. 10:00 Olvassunk és főzzünk!

Iványi Gábor lelkész, az Oltalom Karitatív Egyesület és Tóth Zoltán, a Budaörsi Olvasókör vezetőinek meghívására szeptember 16-án Keys Mária kormányzó asszonnyal, Jo Keys klubelnökkel (Cosmopolitan LC), Fésűs Mary zónaelnökkel Fésűs András PDG (Mozaik LC) társaságában részt vettünk a Dankó utcai élelmezési üzem bővítési projektjének bemutatóján.

bővebben arrow_forward
Kormányzói köszöntés - Keys Mária 2020. július 01. 16:00 Kormányzói köszöntés - Keys Mária

Ez az év sok tekintetben különlegesnek mondható. Egyrészt azért, mert sok híres történelmi évfordulót ünnepelhetünk 2020-ban. Ezek közül a legtöbb olyan jelentős esemény, amely alapjaiban változtatta meg az emberek hétköznapi életét. Sajnos a koronavírus miatt a 2020-as esztendő is egy ilyen fordulópontként fog bevonulni a jövő történelmébe.

bővebben arrow_forward

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba