Sikeresen lezajlott a második kabinetülés

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2020. november 7-én tartotta a 2020-2021. év második kabinetülését, melyre Budapesten, a Wanatka központban került sor. Fő törekvés volt a biztonság, ezért most első alkalommal zajlott le úgy a kabinetülés, hogy vegyesen volt személyes és skype-os részvétel is. 

A technikai megoldásnak köszönhetően a 4 órás időtartamú ülés gond nélkül, baráti hangulatban lezajlott, a kabinet minden tagja úgy érezte, jelen van, mégha csak a kiber térben is, a részvétel 100%-os volt. A legfontosabb döntések a tagfejlesztés és képzések terén történtek. A rendkívüli körülmények rendkívüli döntést is igényeltek.

A kabinet ismét meghozta döntését elfogadva a kormányzó előterjesztését a járványügyi helyzettel kapcsolatos feladatok végrehajtására. A szövetség ismét ad támogatási lehetéseket a cluboknak a vírus gondok enyhítésére.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba